Vytvoření Středního východu vegetariánské chutě doma s těmito 2 recepty

Dubaj může být domovem některých rtu dopadá non-vegetariánské pokrmy, jako shawarma, oozi, shish tawook nebo grilované hammour ale turistické centrum zažívá náhlý nárůst poptávky po vegetariánské potravinami stejně. Zde jsou některé snadné vařit recepty vegetariánských lahůdek poskytovaných Chef Ibrahim Ayoub od Mazehar a šéfkuchař Heinz Beck ze sociálního restaurace v Dubaji, který vám dá chuť na Středním východě jako doma. Hummus suchým obr a vlašské ořechy Složení 2 šálky – máčením, vařená cizrna 3 lžíce – Extra panenský olivový olej 3 lžíce – tahini 1,5 lžíce – Citronová šťáva (z 1/2 citronu) plus více chuti 1 – malý stroužek česneku, nahrubo nasekané 1 lžička – Sůl 1/2 lžičky – Jemně mletý černý pepř 1 lžíce – Sekaná suché fíky 1 lžíce – sekané ořechy 1/4 lžičky – Kyselý soda Také číst | Kopat do těchto dezertů bez počítání kalorií Metoda * Namočte hrášek po dobu 12 hodin, umýt a přidat hydrogenuhličitanu sody a vody a pak vařit, až se stane velmi měkké. * Pak kombinovat všechny ingredience cizrna, olivový olej, tahini, citrónovou šťávu, česnek, sůl v kuchyňském robotu. * Blend 1-2 minuty, až se stane velmi hladké pasty a skřípání dolů po stranách mísy ke kontrole veškerých velké kusy, které existují a splynou. * Je-li vaše hummus je silnější, než byste chtěli, přidat další citronovou šťávu nebo olivový olej na tenké it out a učinit z něj krémovější. * A konečně, skřípání hummus do mísy a navrch se sekanými suché fíky, nasekané vlašské ořechy, olivový olej a podáváme s pita chlebem. SPAGHETTI vařené v rajčete a petrželkou VODY OMÁČKOU Složení 2 kg – cherry rajčátka 1 svazek – petržel 1 svazek – Basil 1 snítka – mateřídouška 1/2 – mrkev 1/2 stonek – Celer 1 – Malá, vařený brambor 2 stroužky – česnek Kerblík – na ozdobu pro Těstoviny 240g – Spaghetti 1 – stroužek česneku Extra panenský olivový olej Metoda * U rajčatové vody, směs rajčat a zabalte je do utěrky. Odtok přes sítko a filtr kapalinu, která se získá 200 g rajče vody. * Pro výrobu petržel omáčku: Clean petrželky a bazalky hroznů a Blanch listy v osolené vodě po dobu 4 minut, přičemž se dbá na jejich rychle se ochladí v ledové vodě udržet barvu naživu. * Mix petrželku a bazalku s 50ml jejich vaření vody, vařené brambory, a některé kapkami extra panenského olivového oleje.