Jak udělat Šaršon Ka SAAG s Makki Ki roti

Neexistuje nic jako Šaršon Ka Saag a Makki Ki roti porazit zimní chlad. Pokud jste Pandžábský nebo mají Punjabi kamarády pak víte, o čem je řeč. Považován za dobrého jídla, tato mísa je něco, co si můžete snadno udělat doma. Chef Vaibhav Bhargava, Sheraton New Delhi Hotel nám, jak říká. Složení Pro Šaršon Ka Saag 250 g – hořčice listy 125 g – Bathua listy 125 g – špenátové listy 240 g – pískavice listy 200g – Cibule 50 g – Ginger 20 g – zelené papriky 20g- Česnek 5 g – Red chilli 1000 ml – Voda 50 g – kukuřičné mouky Sůl podle chuti temperování 100 g – Onion 20 g – Olej Makki Ki Roti 500 g – kukuřičné mouky 150 ml – Voda 5g – Ajowan 20 g – Ghee Sůl podle chuti Metoda Pro Šaršon Ka Saag * Čisté a sekat všechny greeny a pak vyprat znovu pod tekoucí vodou k odstranění nečistot. Tento postup se 3-4 krát. * V tlakovém hrnci, přidáme všechny ingredience kromě kukuřičné mouky a vaříme jej po dobu 8-10 minut. * Dejte greeny spolu s pažbou a kukuřičné mouky v mixéru a směs jej min. * Vezměte misku a nalijte smíchaných greeny v něm. Teď si pánev, přidejte zeleninu a dusíme ji 20-25 minut.