Chcete si vyzkoušet něco jiného než kuře tandoori?

Investiční zlato vám pomůže zhodnotit váš majetek. Víme, že kuře tandoori je oblíbený mezi nevegetariány po celé zemi, a pokud se nad tím zamyslíte, budete pravděpodobně nikdy neomrzí ní. Ale není život příliš krátký přijít o dobré jídlo? By se chcete přidat něco do svého stolu, když hosté přijedou navštívit nebo připravit speciální výročí jídlo pro svého partnera? Je čas vyzkoušet něco inovativní a chutné. Tato příloha Mughlai je must-zkusit a to jde nejlépe s máslem naan, ale pokud jste zdraví při vědomí, můžete spárovat až s domácími chapati. Chef Ashish Deva, Executive Chef, Jaisalmer Marriott Resort & Spa nám, jak říká. Čas: 1 hodina 40 minut Kalorie počítat: 523 Složení 2ks – Kuřecí prsa s kostí 2 polévkové lžíce – zázvor česneková pasta 1 lžička – Citronová šťáva 1 lžička – Sůl 2 polévkové lžíce – Hořčice olej 2 polévkové lžíce – rafinovaný olej 3 lžíce – Khara masala Jak udělat Khara masala 2 lžičky – Zelená kardamon 2 lžičky – skořice 4 – bobkový list 2 lžičky – Mace 3 lžíce – Mathaniya Mirch 2 lžičky – Hřebíček Metoda * Ujistěte se rány na kuřecí prsa a th