Jak udělat Angara Murgh Tikka a nivou Naan

Je Chicken Tikka a NAAN váš oblíbený combo? Myslíte si, slídí kolem města, se snaží najít odbytiště, které slouží nejlepší? Co kdybychom vám říct, že nemusíte jít do luxusní restauraci nebo ztrácet čas na lov místo, nic víc mít chutné jídlo? Je možné se dostat, že velký combo se zajímavá finta jako doma. Subrata Debnath, Executive Chef, Vivanta by Taj – Gurgaon, sdílí jeho úžasný Angara Murgh Tikka a nivou NAAN recept s námi. Složení Angara Murgh Tikka 500 g – Kuřecí stehna a stehno 100 g – jogurt 1 lžička – Ginger pasta 2 lžičky – česnek pasta 1 lžička – Pražená kmín prášek 1 lžička – Červený prášek chilli ½ lžičky – Garam masala prášek ½ lžičky – Koriandr mletý ½ lžičky – Žlutý prášek chilli 1 lžička – Kasoori Methi 2 lžičky – Citronová šťáva 2 lžíce – přepuštěné máslo (ghí) Sůl podle chuti 1 polévková lžíce – rozpuštěného másla