Restaurace Pa Pa Ya: Asia v říši divů

Smysl pro podfuk plášťů jste druhý krok přes masivní klenutými dveřmi Pa Pa Ya. Mamutí klenutý strop, údajně Delhi je nejvyšší, rýsuje nad prostor, který je navrstvený v odstínech leštěného zlata, bronzu a zpracování dřeva; je tu spousta kovu, hodně skla. Zorawar Kalra high-energy jídelní prostor je jen to, že to bzučí – můžete očekávat, co se stane tady a dělají – i když je to v obchoďáku. V restauraci slibuje divokou re-představovat všeasijské potravin a necháme sami na milost a nemilost v degustační menu. Stejně jako Aphrodite se vynořil z moře, naše amuse bouche ze stlačeného meloun kostka s příchutí bazalky a pěny, nebo Aphros chcete-li, chilli a citronovou trávou, přichází na palubu mušle. Vlaštovka později, připomínající letní tang v ponurém zimním období, jsme připraveni pro naše jídlo. Losos uzukuri blíží první – jemné kousky lososa oblečené v zápalnou česnek a jalapeno, že tát v ústech bez zábran. Přímo na jeho ocas přichází Tuna tataki „Pizza“, s nedotčenou mince tuňáka protkanou Unagi tárou (starý dobrý Kikkoman) a jalapeno, který se stává častým společníkem na tento konkrétní kulinářské turné, podávaný na praskající tortilla základny. Nepotřebujeme možnost požádat o prodloužení parmazán pro tuto pizzu práci. které nám připomenou, že existuje spousta ryb v moři je Chorizo ​​takoyaki, vynikající párování chobotnice a chorizo ​​knedlík (a samozřejmě, jalapeno), který také slouží jako připomínka, že veškerý život pochází z moře. Což nás přivádí k Butayakitori – prosklené vepřový bůček špízy chargrilled s mirin (rýžové víno), sója a šičimi koření. Podává se s betel list a jablko kimchi typu tatarský.